sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Sillä hetkellä

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled


Keitettiin täydellistä minttukahvia ystäväni syntymäpäivän kunniaksi.
Pitkään pakkasessa odottanut gluteeniton leipäjuuri 
pääsi vihdoin sämpylöiden muodossa pöytään.
Ihanan tuoretta ja mukavan hapanta
(mutta hiukan vielä voisi harjaantua juuren käytössä...).
Kattaus sillä hetkellä miellyttävillä astioilla.
Tummansininen; se tuntuu nyt olevan se valittu,
talven yli kantava väri. 


IMG_074

Sinistä tarvitaan nyt paljon kantamaan 
sitä tuskaa, minkä pieni liukastuminen toi;
Kameran laukaisia ei toimi...
Eli nyt ei vähään aikaan kuvata....
Oh shoot! 

2 kommenttia:

  1. Voi, sinun ihana keittiö ja ihanat kattaukset! Ikävä!

    Hapanjuuresta piti sanomani, että itse monesti vähän huijaan ja lisään pikkuriikkisen murusen tuorehiivaa mukaan antamaan vauhtia. Aromi ei kärsi, mutta kohoaa ihan eri tavalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän se hiivan käyttö ihan sallittua on, vaikka ei se perinteinen tapa olekaan ;))

      Poista