sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

No Knead Bread

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
To do -listalla jo pitkään ollut No Knead Bread pääsi vihdoin viime viikolla ihan tekovaiheeseen asti.
Ropakon toisella puolella leipä on ollut melkoinen hitti jo kauan.
Helppo kun on.
Ja mikäs sen ihanampaa kuin tuoreen leivän tuoksu vai(vaama)tta.
Itse katsoin ohjeen täältä, kun löytyi täysjyväisenä.
Alkuperäisen ohjeen mukaan tehty leipä löytyy esimerkiksi täältä,
ja nykyään monesta monesta muustakin leivonta blogista.

Leipä pysyy kyllä To do -listalla;
sen verran helppo ja maukas.

4 kommenttia:

  1. hej, halusin vaan sanoa, että mun mielestä sulla on tosikiva blogi, persoonallinen ja tyylikäs ! jotenkin värimaailma kaikissa blogisi kuvissa on erityisen hieno~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kommentista, made me really happy :))

      Poista
  2. Hei tätä pitäis kokeilla! Mikä toi paistokulho on;0?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa koittaa! Helppoa ja maukasta! Ja tuo siis pitää paistaa jonkinlaisessa kulhossa missä on kansi, kun taikina on sen verran löysää, ja sit siihen saa hyvän ja maukkaan kuoren :P

      Poista